Dreamtech Gaming представя новия футуристичен онлайн слот Lotsa Lines; Най-новото име като партньор на програмите YG Masters


Промяна на линии за плащане-това е само една от функциите, която играчите могат с нетърпение очаква новия футуристичен слот партньор YG Masters Dreamtech Gaming, Lotsa Lines, работещ на съвременната технология GATI от Yggdrasil

Този слот с висока волатилност се разиграват на игралната мрежа с размери 5×5, където светлинно шоу пулсира под синтезаторные звучи в стила на 80-те и трансовые ритми, както и в основната игра, най-малък брой линии на изплащане, с които ще се работи, е 25. Въпреки това, ако има правилно нарастване на електричеството, те скачат до 50, 100 или 200. Кацане на най-малко три скаттеров може да отключи до 500 допълнителни линии в 12 допълнителни вращениях, присуждаемых на играчите, което води до огромен потенциал за печалба. 

Символите за игра варират от икони на карти с ниска цена 9-А до четири високоплатени символа с различна форма, като символът с форма на шестоъгълник струва най-много. Загубата на три или повече еднакви символа носи печалба, а загубата на линия от пет премиум символа увеличава залога от 3 до 12 пъти. Златните звезди са диви символи, докато скатерите се показват като 3D куб. Загубата на пет от един вид диви символи увеличава залога с 20 пъти.  

Дивият респин се задейства, когато един или повече диви символи паднат върху средните барабани. И всеки див символ, който се появява на барабаните, се фиксира на място, докато всички останали позиции се възстановяват. Засаждането на нов див символ дава още един респин и процесът се повтаря, докато не се появят нови диви символи. След като процесът е изчерпан, печалбите се оценяват. 

Максималната печалба е 3499 x, а връщане на играча (RTP) е 96,01%, но динамична структура линии плащания в играта означава, че с всяко завъртане на финал може да се промени при възможно максималната печалба в размер на 262 464 евро. 

Коментар на новото заглавие, което следва Labyrinth of Knossos Multijump, Elemental Princess, Medusa Fortune & Glory & Лед & Огън, всяка от които разработена Dreamtech Gaming като партньор по програмата YG Masters, Хальвор Дал, бизнес мениджър на малтийския онлайн казино game designer, каза:…

"Най-новият ни хит предлага до 500 печеливши линии в бонус кръг и в комбинация с прост, но завладяващ геймплей и силен саундтрак, играчите наистина могат да се потопят в действието на lotsa lines.

Тук можете да играете Lotsa Lines демо безплатно.

Дал добави, че благодарение на YG Masters и използването на технологията GATI, те "бързо създадоха вълнуващо съдържание и значително разшириха обхвата" на своите продукти. 

Основана през 2017 г., ориентираното към Азия студио за разработка на софтуер е собственост на Nebula Gaming, малтийска компания, лицензирана от Maltian gaming management (MGA). 

Подобно на всички партньори в студиото, новата игра се основава на модерната технология GATI Yggdrasil, която им позволява да създават и разгръщат по-бързо по целия свят. В допълнение към магистърската програма на YG, решението за франчайз на YG е езиково агностично/подходящо за решаване на проблеми и предлага значителен мащаб на бизнес операциите.

Също така коментирайки новото заглавие на хита, ръководителят на продуктовия отдел за Yggdrasil Стюарт Маккарти обясни в прессъобщение на компанията…

"Благодарение на бързото развитие на геймплея, това заглавие ще се хареса на широк кръг от играчи, които се отправят към футуристично пътуване, което предлага огромен потенциал за спечелване и уникално гейминг изживяване.”

Феновете могат да очакват Игдрасил да падне, Legion Hot 1, 7 юни! Видео слот на тема Древен Рим е първото издание от новия yg Masters partner ReelPlay от Сидни, Hot Rise Games.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка