Spearhead Studios добавя Knights of Fortune към портфолиото си от онлайн слотове


Водещият разработчик на онлайн игри Spearhead Studios обяви старта на най-новия си онлайн слот, наречен Knights of Fortune. Поемайки средновековна тема, тази игра има 5×3 решетка и има каскадни повтарящи се завъртания заедно с механика за събиране, която ще ви отведе направо в Средновековието!

След като изтеглите Knights of Fortune, ще се озовете във вътрешния двор, където барабаните са пълни със средновековни символи. В лявата част на екрана има три метра, Допълнителни завъртания, мултипликатори и диви символи. Докато се въртите и събирате необходимите значки, гишетата се запълват и осигуряват награда след задействане.

Този онлайн слот осигурява каскадни завъртания, което означава, че имате повече възможности да спечелите печалби. Всеки път, когато имате печеливша комбинация, иконите, участващи в печалбата, се отстраняват от барабаните и се заменят с нови символи. Това може незабавно да доведе до нова победа! Каскадите ще продължат, докато няма повече победи.

Барабаните също имат диви рицари. Дивият метър на играта се състои от пет сегмента и започва от нулата. Когато печелите див символ на платено завъртане, той се добавя към брояча. Можете да спечелите до 80 диви символа в брояча. По всяко време броят на дивите символи, посочени на брояча, може да бъде добавен обратно към барабаните, което ще помогне за увеличаване на наградния потенциал!

Директорът по разработването на игри на Spearhead Studios Кевин Корти коментира новата игра, като каза: "Рицарите на Късмета имат много готина механика за събиране, която създава напрежение до момента, в който достигнете бонусната функция. Стигнете там бързо и може да нямате много диви символи и по-малък мултипликатор на печалбата, но ще отнеме малко повече време и печалбата може да бъде много по-голяма.

Корти коментира още, че това е уникално усещане-да гледаш как се пълнят гишетата и да се чудиш какво ще се случи по-нататък. Екипът на Spearhead работи усилено за титлата, а Корти е сигурен, че играчите ще харесат играта.

Също така на барабаните са средновековни множители. Този раздел започва с x1. Когато Blue Knight или Green night се появяват в печеливша комбинация в платено завъртане, те се добавят към брояча. Вие печелите повече множители, като попълните пет сегмента. Стойността на мултипликатора за печалба ще се прилага за всички завъртания при стартиране на кръг от допълнителни завъртания!

Нека да поговорим за средновековните допълнителни ротации в тази игра Spearhead Studios. Има допълнителен брояч за въртене, който има пет сегмента. В началото тя ще покаже 0 от 8. На случаен принцип нископлатените символи ще имат специална златна рамка. Това сигнализира, че те са специална версия. Всеки път, когато получите специален символ, той запълва сегмента за брояча на допълнителните завъртания.

След като завършите всичките пет сегмента, основният брояч ще се увеличи с един. Ако броячът достигне 8 от 8, тогава започва кръг от допълнителни завъртания и вие печелите осем завъртания!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка