SoftSwiss разширява своите решения за игри и спортни залагания в Бразил



В близко бъдеще компанията ще продължи системната си експанзия към други латиноамерикански пазари.

SoftSwiss наскоро обяви разширяването си на бразилския пазар с най-популярните си решения за индустрията за игри и спортни залагания.

Платформа за онлайн казино SoftSwiss сега напълно оборудвана с местните, които са готови за използване на платежни решения, като Boleto Bancário, към днешна дата най-популярният начин за плащане в Бразилия, pay4fun, PayRetailers и др. Както бе обяснено от представители на компанията, SoftSwiss няма да спре в Бразилия и в близко бъдеще ще продължи системната експанзия към други латиноамерикански пазари.

В допълнение към платежните шлюзове, адаптирани за Бразилия, клиентите на SoftSwiss също могат да очакват да се възползват от CoinsPaid, бързо развиващ се механизъм за обработка на криптографски данни. Надежден инструмент за обработка на крипто-транзакции ще дойде по-удобно: брой LATHAM и Бразилия, по-специално, са водещи региони от гледна точка на популярността на крипто-плащания, като наскоро бе подчертано в предприятието на доклад SoftSwiss Game Aggregator за 1 тримесечие 2021 година.

Освен това компанията планира да разшири портфолиото си от игри, като добави повече съдържание за игри, което е в голямо търсене на местния бразилски пазар. Настоящото предложение за агрегатор на игри SoftSwiss вече се състои от повече от 11 000 Игри, повече от 3 000 от които са на разположение за игра с криптография.

Макс Трафимович, ССО в SoftSwiss, коментира темата: "SoftSwiss продължава да оставя следите си по целия свят тази година. Всъщност се разширяваме на втори нов континент след неотдавнашното ни преместване в Нигерия през февруари. Това е важен крайъгълен камък и нямаме търпение да приветстваме нови играчи и клиенти от региона ЛАТАМ. Ние, от своя страна, се стремим да им предоставим доказана технология, която ще направи цялостното им iGaming преживяване по-гъвкаво и безопасно.

SoftSwiss продължава да проправи пътя на нови пазари – по-малко от шест месеца от технически марка се е приспособил своите софтуерни решения, за да обслужва по-добре пет нови територии, сред които Япония, Южна Корея, Индия, Нигерия, а сега и Бразилия.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка