Pragmatic Play, Водещ доставчик на съдържание за игралната индустрия, представи най-новия си вълнуващ видео слот Cash Elevator.

Доставчикът пуска още една вълнуваща слот машина


Hit high volatility, в партньорство с Reel Kingdom, вижда играчи, които се качват на Асансьор, за да съберат двама влюбени в призрачен хотел. В основната игра феновете могат да се движат по етажите, ако стрелката, насочена нагоре, удари средния барабан. Те обаче също могат да понижат нивото по същия начин. Изкачването до 13-ия етаж активира функцията за задържане и въртене, докато спускането до ниво 0 задейства сутерен кръг.

Ако разширеният див символ покрива целия барабан, се стартира режим на безплатни завъртания, който затваря вратите на асансьора и отвежда пътниците до 13-ия етаж. В бонусния кръг Dead Lovers играчите имат интерактивен избор, показващ предоставения брой безплатни завъртания.

По време на Бонус кръг и бляскавата Дама, и Немъртви-Пратеник действат като движещи се диви символи, попълване на пълен барабан, променящите се позиции по отношение на печалбата си и да се движат един към друг, за големи печалби и допълнителни завъртания.

Когато се стартира функция за задържане и спин-респинов, играчите попадат на случайни етаж в хотела и получават четири респина, за да намери монети, които могат да имат парична стойност, мултипликатор или Паричен знак, който е фиксирана стойност в зависимост от пола на играча.  

С максимален потенциал за печалба от 20 000 x, най-новата част от портфолиото на Pragmatic Play на Reel Kingdom, която включва най-новата версия, задържането на плаващ дракон и въртенето, предлага на потребителите екшън, пълнофункционално приключение.

Йосси Барзели, директор бизнес развитие Pragmatic Play, заяви: "Създаването на различни слотове, които са харесвани от всички играчи, жизнено важно е за нас и нашето партньорство с Reel Kingdom, позволява ни да се вълнуващи игри с висока волатилност, които много добре се възприемат от целия свят.

"С многобройни функции, привлекателна тема и огромен потенциал за печалба, не можем да чакаме да видим как Cash Elevator ще бъде приет от нашите фенове!”

Pragmatic Play в момента произвежда до пет нови игрални автомати на месец и също така предоставя казино и Бинго игри на живо като част от портфолиото си от мултипродукти, достъпни чрез един API.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка