Play ' n GO носи цирк на барабаните на онлайн слотове в 3-Клоун Монти


Циркът е в града 24/7 с нов онлайн слот от Play'n GO, наречен 3-Клоун Монти. Ако търсите забавление и вълнение под големия връх, ще го намерите тук, точно на страховитата страна. Вместо да се провежда в голямо открито поле, този цирк е от тъмната страна на града. Грандиозно клоунско шоу очаква братята Монти, Бумбо, Шмаки и някой друг. Намерете тези и други луди герои на барабаните, както и интересни функции, докато играете нова игра!

Когато изтеглите заглавието Play'n GO, може да имате малко съмнение за този цирк. Табелата изглежда е счупена, а актьорският състав на героите е малко луд. Изберете залога си и завъртете барабаните, като гледате как символите спират, за да се надяваме, че ще осигурят печеливша комбинация или ще активират специална функция.

Символът на горилата тук е див, осигуряващ изплащания и замяна на символи. Всички печалби с див множител ще умножат печалбата по стойността, показана на дивия символ. Иконата ще замени всички символи на барабаните, с изключение на скатер.

Говорейки за скатер, пуснете два символа върху барабаните, за да спечелите допълнителни диви символи или трети символ за разпръскване. Скатерите ще се превърнат в диви символи по време на кръг от специални дилъри, за да Ви дадат по-голям шанс да спечелите. Когато спечелите три, четири или пет символа за разпръскване, ще можете да изберете карта. Избраната от вас карта ще определи броя на допълнителните завъртания, които печелите. Предлага се от пет до 12.

В кръга на допълнителните завъртания има опция за Монти завъртания. Ако активирате тази опция, можете да изберете карта, която показва броя на завъртанията, които сте спечелили на Монти. По време на завъртанията на Монти се появява див множител, който остава фиксиран. Дивите символи са лепкави по време на този кръг, така че всичко, което намерите, ще остане, за да ви помогне да създадете печеливши комбинации.

Шарлот Милициано, ръководител на отдел игри за Play'n GO, коментира новото име, казвайки: "Рассказывание истории-това е в основата на всяка прекрасна форма на забавление, и ние сме артисти. Но за да бъде историята интересна, тя трябва да донесе нещо различно на масата.

Независимо дали става дума за съвсем нова идея или интересен обрат на позната история, трябва да станете творчески и да отделите време, за да я оформите и конкретизирате, в противен случай няма да работи. Опитваме се да разкажем прекрасни истории, които подчертават нашите игри и дават на играчите още повече.”

Новият 3-Clown Monty слот машина вече се присъединява към други нови игри на Play ' n GO. Миналия месец разработчикът стартира нова игра, която вече е станала популярна сред феновете на слота. Рич Уайлд се върна към изследванията си върху барабаните "амулет на мъртвите".

Тази слот машина ще ви отведе до Египет, където ще отидете на друго вълнуващо пътешествие заедно с уайлд. Отидете дълбоко в египетската гробница в търсене на древни съкровища. Обърнете внимание на точковия мултипликатор, тъй като той осигурява 2x, 3x или 5x печалба!

Играта също така има специален разширяващ се символ, който ще се появи в допълнителен кръг на въртене. Този символ може да се разшири, за да покрие целия барабан, осигурявайки по-голям потенциал за печалба!

Опитайте и двете нови иновативни заглавия днес, за да се насладите на голямо разнообразие от теми, както и забавни функции!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка