Yggdrasil пуска нов онлайн слот Robin - Sherwood Marauders в сътрудничество с Peter & Sons


Yggdrasil пуска нов онлайн слот Robin-Sherwood Marauders в сътрудничество с Peter & Sons

В последното си сътрудничество Peter & Sons (P&S) шведският доставчик на решения за онлайн игри Yggdrasil Gaming стартира второто си заглавие YG Masters – Robin-Sherwood Marauders в рамките на един месец.

Основан на легендарния героическом преступнике английския фолклор, който е известен със своята щедрост към бедните и своята изключителна неприязън към злия шерифу Нотингам, слот с 6 ролки и 4 реда, който, според Иггдрасиля, е "името, което ще се хареса на всички фенове на слотове", предлага 4096 линии плащания, които се плащат от всички страни, и максималната печалба в размер на 700 000 евро.

Играта се провежда в Шеруудската гора, където Робин Худ и бандата му от весели хора чакат зли бирници. В играта с висока волатилност на GATI има лавина каскади, увеличаване множители награди, разширяващо диви символи и "Супер Безплатни завъртания", както и 96,10-процентен RTP (връщане на играча).

Играчите могат да избере залог от 0,10 евро до 20 евро на кръг, за да плати за фиксирани печалби, които варират от 2X до 40X залози, изграждане на символи игри, които включват игри с карти боя като ниски плащания, които са последвани от щафетата, лютня, колчан със стрели, кръстосани мечове, гадни налоговик и самият Робин Худ за премии.

По време на геймплея лавинните каскади се активират чрез отпадане на печалбите на барабаните, което води до изчезване на печелившите заглавия. След това се появяват нови символи, запълващи празните места, за да се създадат още по-печеливши комбинации. Каскадите завършват, когато новите печалби вече не се подреждат. Множителят на печалбата се увеличава с +1 с всяка нова каскада и се нулира до начална стойност 1x с всяко ново завъртане.

Когато не по-малко от три бонус символа паднат върху барабаните, се присъждат 10 Допълнителни завъртания, както и две допълнителни завъртания за всеки символ за разпръскване. В допълнение към множителя, приложен към всички печалби, функцията включва и разширяващи се диви символи, които се увеличават по размер, за да покрият всички барабани.

"Супер безплатни завъртания", междувременно, се изпълняват, когато символите за разпръскване на съкровищницата попълват лентата за изпълнение, която се показва под барабаните в основната игра. Когато това се случи, се натрупват 10 Допълнителни завъртания, мултипликаторите започват на случаен принцип и разширяващите се диви символи се появяват на барабаните по-често.


Използвайки говорител на компанията, за да коментира новата версия, шефът на партньора на Yggdrasil Gaming Стюарт Маккарти каза:…

"Питър и синовете произвеждат незабавно разпознаваемо съдържание и са майстори в разработването на премиум заглавия с ненадминат дизайн и графика, съчетани с много интересен геймплей."Той добави, че Робин – Sherwood Marauders, в която се отстранява легендарен герой, известен по целия свят и изпълнен с вълнуващи функции", е името, което ще се хареса на всички фенове на слотове", и че те не могат да изчакате, за да видите, че още на P&S разработи чрез своите администратори YG.

Нова игра, разработена съвместно с арменската студио за разработка на игри и на базата на модерни технологии GATI (Game Adaptation Tools & Interface) дъщерно дружество Cherry AB, която се използва от всички партньори на YG "Мастърс", което им позволява да произвеждат съвременна съдържание и бързо разпространение на тези продукти.

Също така коментира своя "уникален поглед към една от най-известните народни приказки в света", която предлага на играчите на вълнуващия и завладяващ опит в преследването на големи победи, мениджър бизнес развитие Peter & Sons Н Баутиста каза:…

"Както всички наши заглавия, Robin Sherwood mountains са красиво илюстрирани с очарователни герои, музика и забавни функции, които държат играчите на ръба на местата си. Създаването на нашето съдържание с GATI осигурява бърз процес на разработка и широко разпространение и не бихме могли да бъдем по-щастливи да бъдем част от програмата yg Masters.”

Стартирането последва успешна пускането на 29 март Johan Legendarian, първата игри P&S в рамките на програмата на YG "Мастърс", след като печеливш студио се съгласи да внедрим популярна механика на гигаблокса Yggdrasil в предстоящите игри с оферти game engagement mechanics (GEM).

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка