Wazdan пуска нов слот машина Hold the Jackpot, Наречен Sun Of Fortune



Sun of Fortune е най-новият онлайн слот от Wazdan, който се присъедини към серията Hold the Jackpot. Играта има 4×4 матрична мрежа и включва 16 независими барабана. Необходими са общо осем еднакви символа на завъртане, за да спечелите печалба. Барабаните са пълни със символи, включително дракон костенурка, дракон, Koi риба и китайски Феникс. Намерете тези символи в правилните комбинации, за да спечелите награда, като играете тази уникална слот машина.

Когато изтеглите "слънцето на късмета", ще се окажете в червено-златен пейзаж. Фонът на онлайн слота върви добре с общата Азиатска тема. Символите на барабаните са ярко оцветени и всяка кралска икона е украсена с красиви цветове.

Барабаните имат див символ, който ще замени всички икони в играта, с изключение на бонус символите. Бонус символ-светеща топка. Намерете най-малко шест от тези символи и ще активирате бонусния кръг за задържане на джакпота.

С три, четири или пет бонус символа в основната игра, вие пускате платено повторно завъртане и бонусните символи се заключват на барабаните. Това помага да увеличите шансовете си за получаване на джакпот бонус.

По време на бонусната игра, бонусните символи могат да предоставят достъп до джакпот награди. В играта има Мини, малки, големи и големи джакпоти. Погледнете вдясно от мрежата за игри, за да видите колко големи са тези джакпоти във всеки един момент.

Търговският директор на Wazdan Анджей Хайла коментира играта, както следва:

"Най-новият ни хит използва иновативната функция за задържане на джакпота и го отвежда до бързо развиваща се 4×4 матрична мрежа. С големите джакпоти, добавени в допълнение към други звездни победи, не можем да чакаме да видим как играта ще бъде приета от нашите играчи по целия свят.”

През март Wazdan обяви старта на друго заглавие Hold the Jackpot, с Burning Stars 3. Тази игра също има четири джакпота и предлага максимална печалба от 2187x залог. Този слот има матрична подредба на барабаните и се играе на 3×3 решетка.

Звездата на играта е бонус символ. Колкото повече бонус символи намирате, толкова по-висока е наградата ви. Бонусните символи започват с 3x множител и след това се увеличават до 2187x награда. Голямата печалба е Големият джакпот в играта

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка