Spearhead Studios разкрива видео-слот за romans: legions of gold


Само месец след излизането на видео-слота Lara Jones is Cleopatra 2 испански дизайнер на игри за онлайн казина Spearhead Studios се върна, за да съобщи за дебют на новия Romans с 20 160 начини да спечелите: Legions of Gold Innovation.

Компанията със седалище в Марбея заяви в официално съобщение за пресата, че най-новият видео слот се върти около легендарната Римска империя и "потапя играчите в ярък декор", за да предложи "епично гейминг изживяване". Предприятието на Малтийския разработчик на онлайн казино софтуер EveryMatrix Software Limited също обяви, че това мобилно заглавие е третото му издание тази година и скоро ще бъде последвано от популярни покер и бинго игри.

Кевин Корти е директор на разработването на игри за Spearhead Studios, и той използва пресата, за да съобщи, че Romans: Legions of Gold-това е "мултифункционален име", който използва иновативна механика "пътища", а също и различни размери на барабана, за да предложи възможност на играчите да съберат награди на стойност до 26 500 пъти над тяхната начална залог.

Spearhead Studies обяснява, че Romans: Legions of Gold също предлага възможност за стартиране на бонус за безплатни завъртания, като събира набор от символи за разпръскване, две от най-високо платените от които постепенно се превръщат в диви символи. Тази атракция може да бъде пусната отново и да се видят играчите, които напускат със "славна победа, толкова впечатляваща, колкото армиите на Рим".

"Сигурен съм, че играчите ще харесат многото функции, които сме включили за тяхното забавление в Romans: Legions of Gold. Докато продължаваме да произвеждаме висококачествени слот машини, работим и върху други видове игри като покер и бинго, които ще бъдат пуснати по-късно тази година."

Лицензирана във Великобритания и Малта, Spearhead Studios също така използва пресата, за да привлече вниманието към две партнерствам за разпространение на съдържание, които тя наскоро подписа с реномирани европейски оператори iGaming Bethard Group Limited и Betsson AB. Компанията заяви, че тези споразумения означава, че си игри портфейл, който включва в себе си издаден пятибарабанный, десятилинейный Wild Gold advance, сега ще се предлага чрез семейството от над 100 уеб сайта, включително популярни DreamJackpot.com, JonnyJackpot.com и SpinLand.com регистрация на домейн.

Компанията вече има право да предлага съдържанието си в различни юрисдикции в Европа и Латинска Америка. В заключение, Spearhead Studios заяви, че се надява да пусне още 40 нови игри през 2022 г., както и да "подпише споразумения с известни агрегатори и оператори" и да получи лиценз за разширяване на нововъзникващия пазар на хазартни игри в САЩ.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка