Playson May CashDays на обща стойност € 60 000 в общия награден фонд; дебютира нов онлайн слот Divine Dragon: Hold and Win


Извършване на тройна задължение в този месец, малтийски разработчик на софтуер за онлайн казина Playson обяви возмутительном награден фонд в размер на 60 000 евро на ден на месец май пускането на Playson CashDays, както и укрепи своя нарастващото портфолио, чрез провеждане на третата си игра титлата месеца.

Както казва поговорката, "априлските душове носят майски цветя" и заедно с новите свежи цветя на месеца идва мрежов турнир, който обещава безпрецедентно преживяване за всички участници.

Май издаване Playson CashDays започва на 1 май и завършва на 8 май, а за улавяне-невероятен награден фонд в размер на колосални 60 000 евро, който ще си разделят 350 най-добрите участници в класацията.

За да участват в вълнуващото състезание, играчите трябва да направят минимален залог от 0,5 евро, а участникът с най-висок резултат ще спечели 10 000 евро за усилията си.

Следните хитови слотове от Международната марка ще бъдат включени в конкурса:

  • Book of Gold: Double Chance
  • Book of Gold: Multichance
  • Buffalo Power: Hold and Win
  • Burning Wins: classic 5 lines
  • Diamond Wins: Hold and Win
  • Divine Dragon: Hold and Win – Playson’s most recent release.
  • Legend of Cleopatra Megaways™
  • Solar Queen
  • Solar Temple
  • Wolf Power: Hold and Win

Както при всички турнири в CashDays, квалификационните точки се изчисляват въз основа на кръг по кръг, като всяка спечелена €1 (или еквивалентна валута) е 10 точки; по този начин печалбата от €10 ще представлява 100 точки. Не забравяйте да участвате в промоцията и да се регистрирате за Playson CashDays днес!


Междувременно разработчикът на игри и казино софтуер също беше зает да пусне третото си хитово заглавие на месеца, Divine Dragon: Hold and Win.

Новото допълнение към източното портфолио на Playson оживява легендарните същества от древните басни, а огнедишащите същества следват планина от съкровища, предизвиквайки играчите в играта на късмета.

В допълнение към игралното поле 3×5, слот има 20 фиксирани линии на изплащане и има изградена Жокер под формата на дракон, който замества всички символи, с изключение на бонус символи, които стартират бонус игра "Задържане и печалби", когато на барабаните се пада не по-малко от шест знака. Тези подредени диви символи заменят всички символи, с изключение на бонусите и скатерите, които активират осем допълнителни завъртания. В този кръг можете да намерите само специални и високо платени символи на барабаните, които увеличават потенциалната печалба за играчите.

Коментирайки новото име в неотдавнашно съобщение за пресата, ръководителят на продуктовия отдел за Playson Всеволод Лапин заяви, че компанията…

"отивайки на дръзко приключение в далечна страна в Divine Dragon: Hold and Win, играчите могат да очакват вълнуващи звуци, атрактивни символи и новаторска механика по пътя.”

И че те " продължават да привличат широк спектър от различни аудитории на регулирани пазари по целия свят, поради Премиум игри като този.”

Най-новата игра на специалист по слотам завършва период впечатляваща производителност за доставчик със седалище в Слиема, още повече укрепване на своето високо ценимое предлагане на продукти през последните седмици широк спектър от вълнуващи допълнения, като Wolf Power: Hold and Win и 3 Fruits Win: Double Hit, както и нови партньорства.

Внимавайте за следващото ново заглавие на Playson, което се очаква да излезе в началото на май.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка