Новият екшън видео слот на Pariplay Titan 's Riches ще хареса" търсачите на съкровища навсякъде”

След последната си дистрибуторска сделка гибралтарския агрегатор и доставчик на съдържание Pariplay Оод стартира нова онлайн слот Titan's Riches, който хвърля предизвикателство на играчите да се присъединят към предхождат епичната походи приключение.


На фона на вдохновленного гръцката митология името е на планината Отрис, свещената земя, където някога са живели и управлявали света висши богове, преди да се събори олимпийцами в серия от десет години битки, известен като Титаномахия, и където играчите могат да спечелят невероятни награди.

"Богатството на Титан е пищно, богато приключение, което ще се хареса на търсачите на съкровища по целия свят.”

Мултифункционалната игра с 5 барабана и 3 реда има 20 печеливши линии, където играчите могат да натрупат печалби с низходящи диви респини. Тази функция се задейства, когато на барабаните се появи див символ. Добавяйки още повече вълнение, the Wild on Wild Feature са разширяващи се диви символи, които покриват целия барабан.

По време на геймплея пристрастяващата функция на богатството на Титан се активира чрез събиране на сребърни и златни монети. Придобиването на най-малко шест сребърни монети води до случайно разпределение на барабаните. Всяка отделна сребърна монета получава произволна сума от кредитната награда, докато всички събрани златни монети имат произволна стойност на множителя. Сребърните монети запазват позициите си на барабаните за три завъртания. Всеки път, когато нова монета удари тези три завъртания, допълнителното съкровище се поставя на мястото си, увеличавайки общата печалба. Когато до третото завъртане новите монети не паднат на мястото си, играта приключва и се присъжда обща награда.

Нов слот medium variance, която включва и функция за допълнителни завъртания, което още повече увеличава нивото на encitement, сега е на разположение на всички водещи оператори-партньори на британската фирма, като Pragmatic Play, от Evolution Gaming, NetEnt, Scientific Games, iSoftBet и Quickspin.

Коментирайки новата версия на прессъобщението на компанията, главен търговски директор на Pariplay Кристин Люис похвалила Богатството на Титан като "щедри, действие приключение", което ще има широко разпространение сред "търсачи на съкровища навсякъде".”

"С луксозното си представяне и богатите награди, играчите могат да се насладят на небесното преживяване, ако успеят да получат примамлива награда в рамките на функцията за богатство на Титан.”

Стартирането на новата игра последва неотдавнашното назначаване на Хосе Микалеф за нов директор за развитие на бизнеса на Pariplay. Микалеф, който е заемал подобна длъжност в NetEnt в продължение на почти три години, ще се ръководят от стратегията на операциите на дружеството, тъй като тя продължава да разширява своя глобален обхват чрез партньорство с топовыми оператори и игрални студия.

В края на март фирмата подписа споразумение за дистрибуция с италианското студио Gamshy, за да добави иновативни заглавия за разработчици към платформата Fusion. В резултат на сделката бързо развиващото се портфолио от иновативни игри на римското студио, включително любимите игри на играчите като Fruit Tribe, Jumping Sushi, Western Barn и Inferno, ще стане достъпно за широката Глобална партньорска мрежа Pariplay.

В допълнение към собствената си изцяло притежавано дъщерно дружество на компанията Aspire Global също така обединява хиляди игри от някои от водещите студиа в бранша на своята платформа, Fusion, която освен предоставянето на индивидуални решения предлага широка гама от механик реализация, задържане и бонус инструменти. Понастоящем платформата е лицензирана на повече от 16 регулирани пазара.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка