OneTouch си партнира с Big Wave Gaming, за да пусне новия Онлайн слот the Maiden & the Swordman


OneTouch, разработчик на мобилни игри, обяви изцяло нов онлайн слот с партньор Big Wave Gaming (BWG).

Maiden & the Swordsman", визуално зашеметяващият слот кани играчите на приключение с героя на заглавието, Докато се опитва да намери истинската си любов.

Името има пет барабана и три реда, с 50 печеливши линии. Следвайте меча, докато въртите барабаните, докато се бори с елементите, за да стигнете до красивото момиче. Разкрийте специални възможности и се надяваме да спечелите, като отидете на това специално пътуване.

Когато завъртите барабаните, специалните символи помагат да се задействат изплащанията и функциите. Дивият водопад замества други икони и помага да се осигури потенциал за изплащане. Ако три или повече символа за разпръскване се появят на барабаните на онлайн слота, това ще осигури допълнителен кръг от завъртания.

Има възможност да спечелите неограничен брой допълнителни игри или до 10 игри с функция за увеличаване. Последното може да доведе до още по-големи награди на барабаните. Ако по време на рунда на завъртанията се появи специален див водопад, можете да спечелите още по-големи награди!

Ръководителят на бизнеса и операциите на OneTouch Петра Мария Пула коментира новото заглавие по следния начин: "Maiden & the Swordman е красиво проектирана игра и ние сме развълнувани от резултатите от нашето партньорство с BWG. Играчите ще се наслаждават на епично пътешествие през мистериозна земя, изпълнена с приключения, с нашите два централни герои и ще открият скрити възможности и щедри награди по пътя с възможност да спечелят огромни печалби.”

По-рано този месец беше обявено, че OneTouch току-що е подписал нов договор с Relax Gaming. Съгласно споразумението агрегаторът за онлайн игри ще получи достъп до колекция от слотове и заглавия на живи дилъри от OneTouch.

Сега доставчикът ще има достъп до топовым на операторите, работещи с Relax Gaming, включително BTG, Spearhead Studios, Playson и други. Компанията ще се възползва от бързото разпространение на своите заглавия чрез обширната операторска мрежа Relax.

Споразумението помага да се разшири обхватът на премиум игри, до които клиентите на Relax Gaming вече имат достъп. През последните месеци хазартният бизнес на Relax се разшири значително на европейските пазари благодарение на нови и вълнуващи партньорски сделки.

В момента Relax има над 1500 онлайн казино игри в собствените си студиа. Игрите се агрегират чрез партньорски програми Powered By Relax и Silver Bullet.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка