Microgaming се съгласява на изключителна сделка с GONG Gaming Technologies


Влезте като представи своята апрельскую гама от нови заглавия, базирана на остров Ман игорная софтуерна компания Microgaming разшири своя екип от талантливи партньори-студия, като "изключителна" оферта за доставка на съдържание с GONG Gaming Technologies.

Иновативни стартиращи е създадена през 2020 година "супер-опитни и страстни ветерани индустрия", които, според неотдавнашно съобщение за пресата, са повече от 20 години опит в игралната индустрия и насочени към създаването на "сензационни, първокласни развлекателни продукти".”

Докато компанията все още е в зародиш, тя вече може да се похвали значително портфолио игри, включително две нови игри, Skulls Хийп и Pirate ' s Quest, и двете от които са били преди това са си сътрудничили с Microgaming, освободени с положителните отзиви. Предложението на студиото за игри със седалище в Малта се отличава с иновативни технологии, завладяващи разкази и характерни теми.

"Хубаво е да видим, че новото студио пуска няколко игри толкова бързо на пазара и ние сме развълнувани да приветстваме Гонг на нашата платформа", коментира Андрю Буут, директор на игрите В Microgaming.

"С математиката - първата логика и някои велики творения на името им вече, Гонг активно преследва иновативно съдържание. Вярваме, че те имат потенциала да донесат още по-сложни технологии за игри в бъдеще, обвити в силни произведения на изкуството.”

Заглавието на темата за древния Рим, "Inferno Gladiator", е първото ексклузивно издание на разработчика на игри в рамките на наскоро договорената сделка и е достъпно чрез онлайн платформата за игри на водещия агрегатор на съдържание. Видео слот от 5×3 барабана, 25 печеливши линии се намира в пламнал Колизеум, където гладиатор стои и гледа барабаните. Наситена с диви символи, лепкави диви символи и допълнителни завъртания, Играта с висока волатилност вече е достъпна на персонални компютри и мобилни устройства.

Дима Фарбман, съосновател и главен изпълнителен директор на GONG Gaming Technologies, заяви, че е "чест и радост" да си сътрудничи с Microgaming.…

"Нашата основна цел е да създаваме качествени, забавни и завладяващи игри и ние непрекъснато се стремим към усъвършенстване и иновации."Изпълнителен директор добави, че те са "много доволни" коментари, които са получили за последните две издания на Microgaming, Pirate ' s Quest и Skulls Heap, и "ние не можем да чакам, за да донесе бъдещето на съдържание на ново ниво, заедно с Microgaming.”


Новини за ново партньорство следват издаването на нови заглавия месец, в които се изследват всички: от пиратски приключения в 8 Златни костенурки Холи Роджър Мегавэйс; и египетската митология чрез Neon Valley Studios, Queen of Alexandria WowPot; и Snowborn Games, "Египетски гробници"; до артуровской легенди в Книгата на крал Артур от Just For The Win; и готически ужас в Rabcat's, Anna Van Helsing Monster Huntress.

GONG Gaming Technologies се присъединява към Aurum Signature Studios, Alchemy Gaming, Neon Valley, Gameburger, Pulse 8, all41, Switch, Fortune Factory, Прашка, Stormcraft и Triple Edge, ексклузивни партньори на студиото.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка