Intertops Poker обявява нова седмица на допълнителни завъртания с участието на Nucleus Gaming онлайн игри


Отново това време! Intertops Poker е готов да предостави на казино Играчите още една седмица допълнителни завъртания. Допълнителни завъртания могат да бъдат спечелени от две популярни игри Nucleus Gaming: Runes of Odin и Sands of Egypt. Просто депозирайте средства със съответните бонус кодове, за да се възползвате от тези две сделки!

От днес до следващия понеделник играчите могат да участват в седмицата на допълнителни завъртания в Intertops Poker. Спечелете до $250 с допълнителни завъртания и използвайте тези пари, за да играете още повече игрални автомати! С руните на Один направете депозит от $25 или повече и спечелете 40 завъртания. Просто използвайте бонус код VANIR40 при презареждане.

В тази игра руна покер може да осигури достъп до една от петте сили на природата. Бърза вода ще измие две колони или редове в играта. Ако откриете Поток от вълни, той ще наводни две колони и два реда. Огънят вътре ще изгори малки купчини символи, а огънят на творението ще изгори голям куп.

Можете също така да намерите земетресение на барабаните на онлайн слота Rune of Power, който ще разбие всички символи от същия тип. Ако успеете да спечелите пет или повече клъстера в едно завъртане, кладенецът на знанието ще залее мрежата и случайните символи ще експлодират, за да осигурят печалба!

С Sands of Egypt просто депозирайте $ 50 или повече и използвайте кода ISIS70. След това ще спечелите 70 завъртания в играта. Отидете в пустинята в тази слот машина, за да живеете сред боговете на барабаните. Съберете символите на боговете върху барабаните на това иновативно заглавие, за да се опитате да активирате три различни вида допълнителни завъртания. В тази игра има големи джакпоти, които само чакат да бъдат спечелени!

Възползвайте се от двете сделки, за да спечелите безплатни завъртания във всяка игра. При всяка сделка изискванията за залагане се увеличават с 30 пъти.

Новата седмица на допълнителни завъртания започва само няколко дни след завършването на последния турнир по покер в Intertops. Сайтът включваше събитие с общ награден фонд от 2000 долара, за да улови сред най-добрите финалисти.


Играчите могат да въртят барабаните на Spinfinity Man, Fairy Spells, Book Of Darkness или да вземат Olympus, за да печелят точки в класациите. Най-добрите финалисти на събитието получават парична награда. Първото място бе дадено на 400 долара награда!

Проверете седмицата на допълнителните завъртания Тази седмица и вижте какви други оферти ще предостави Intertops Poker. Почти всяка седмица операторът предлага нещо ново и вълнуващо да проучи!

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка