Fantasma подписва разпространение със Scientific Games


Разработчикът на слотове beyond gambling ще създаде серия от игри, които ще се изпълняват изключително чрез платформата OpenGaming на доставчика tier one

Fantasma Games, разработчикът на слотове отвъд хазарта, сключи споразумение за емблематични игри с Scientific Games, при което серията от ексклузивни игри ще бъде достъпна чрез многофункционалната платформа OpenGamingTM на доставчика tier one.

Партньорството значително ще увеличи глобалния обхват на Fantasma, като направи игрите, разработени в рамките на споразумението, достъпни за всички оператори на мрежата на Scientific Games и на големи пазари като САЩ, Канада, Европа и Южна Америка.

Fantasma планира да развие и разработи първата си игра, за да стартирате през есента на 2021 г., като тази и всички бъдещи игри ще се проведат в партньорство единствено с система OpenGaming-малко от 18 месеца и с договор със срок на действие до четири години.

Това ще позволи на операторите, работещи на Scientific Games, предложи на играчите игри, които са разработени, за да осигурят на интересен, забавен и много атрактивен опит пред своите конкуренти, като им позволява да се диференцират по съдържание и по-добре да придобият и задържат играчите.

Fantasma Games е основана през 2017 г. и бързо се превърна в един от най-търсените разработчици слотове благодарение на своята философия за създаването на слотове извън хазарта и които предлагат изключително преживяване на играта с една ръка с мобилен телефон.

Фредрик Йохансон, търговски директор на Fantasma Games, заяви: "Ние сме развълнувани и горди, че като сравнително млада компания вече можем да предлагаме нашите игри в Северна Америка и други ключови регулирани пазари по целия свят.


"Искаме да достигнем до възможно най-широка аудитория и това споразумение и глобалните операции на научните игри ни дават тази възможност. Работим усилено върху редица нови заглавия на игри и очакваме с нетърпение да ги представим още повече като част от това партньорство в бъдеще.”

Стив Мейс, директор на партньорството в Scientific Games Digital, заяви: "Нашата визия е да продължи да управлява най-мощната в света платформа агрегация с водещи клиенти и разработчици на игри на всеки голям регулирания пазар, като си сътрудничат в разработването на най-добри практики съдържание, което играчите се радват и могат да играят отговорно, с помощта на необходимите инструменти отговорно гемблинга, които се доставят заедно с нашето предложение.

"Fantasma Games е младо, гладно студио и техният дух и визия ги правят идеалното ново допълнение към портфолиото на OpenGaming. Ние сме развълнувани от това партньорство и очакваме с нетърпение да пуснем игри, които знаем, че нашите играчи обичат.”

Тази новина дойде малко след като Fantasma Games затвори прекомерно подписаното си IPO преди дебюта си на NASDAQ first North миналия месец.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка