Endorphina пуска два нови онлайн слота: легендарните сумо и крикет Герои


Разработчикът на онлайн софтуер Endorphina обяви два чисто нови онлайн слота, единият от които е посветен на борбата със сумото, а другият на играта на крикет. И двете нови игри предлагат на играчите нещо уникално, когато става въпрос за завъртане на барабаните. Вижте подробностите за новите заглавия по-долу!

Един от най-емблематичните спортове в света е сумо борбата. Въвеждайки този спорт в живота на барабаните, Endorphina представя легендарното сумо. На мрежата ще намерите пълен пръстен от бойци и фенове, които чакат легендарните борци да излязат на килима.

Играта с 5×3 барабана има 21 печеливши линии и има специални символи, които активират функциите в играта. Червената маска действа като див символ в играта, заменяйки всички икони, с изключение на символа за разпръскване. Императорската Златна купа е скатър. Намерете три или повече такива икони и ще получите 10 Допълнителни завъртания!

Допълнителните завъртания могат да се изпълняват многократно, което ще ви помогне да спечелите още повече завъртания в играта. По време на този кръг скатерът ще действа като див символ и ще замени други икони. Допълнителните завъртания също определят печалбите на сумо бойците. Всеки сумо боец в отбора победител ще получи златен трофей и ще се превърне в Жокера. Печалбите в този кръг се умножават по две.

Вие сте фен на елитната игра на крикет? Следвате ли луксозен спорт в реалния живот? Ако обичате крикет, ще откриете, че ендорфин е взел играта и я е завъртял на барабаните. Това иновативно заглавие също е 5×3 игра с 21 печеливши линии. Присъединете се към водещия отбор по крикет и участвайте в действието, като завъртите барабаните!

Две нови игрални автомати на спортна тематика сега се присъединяват към други нови заглавия на разработчиците. През февруари Endorphina стартира нова игра, базирана на празника на Свети Валентин. Новият слот машина Cupid беше пуснат, предлагайки на играчите шанс да се срещнат с крилатия херувим, който помага да донесе любов и печалби на барабаните.

Коментари

Популярни публикации от този блог

Pragmatic Play разкрива ново допълнение към сътрудничеството на Reel Kingdom collaboration: Floating Dragon Hold & Spin

Divine Links - nовият Blueprint Gaming powered studio Lucksome дебютира първото издание

Pragmatic Play продължава да разширява присъствието си в Латинска Америка